Familieopstellingen

Familieopstellingen

We zijn allemaal sterk beïnvloed door de familie waar we uit voortkomen en door de systemen en relaties waar we in zitten of zaten. Soms is die invloed niet prettig, belemmerend, pijnlijk. En vaak is die invloed niet bewust. Heb je er gewoon last van dat je niet uit je woorden kunt komen, van slapeloosheid, vermoeidheid, ruzies, onverklaarbare angst, verdriet, pijn.

In al die gevallen zijn familieopstellingen een enorm indringende, krachtige methodiek om verandering te bewerkstelligen.

Vormen

Je kunt bij mij een opstelling doen. Individueel in mijn praktijk. Je kunt me ook uitnodigen op jouw locatie. Dan werk ik een dag of dagdeel met cliënten van een loopbaanadviseur, coach, therapeutische praktijk, in een proces- of een intervisiegroep.

Werkopstellingen

Ik beperk me niet tot familieopstellingen. Ook andere systemen, organisaties, loopbanen, structuren kun je opstellen. Dat is in sommige situaties toepasselijker. Vooral in workshop op congressen, seminars, bij organisaties en stuurgroepen. Kies voor meer informatie daarover voor opstellingen op aanvraag.