Informatie over de praktijk

Claes-Berend van der Kolk
Sparringpartner – trainer – coach – opleider

Praktisch
Mijn praktijk is in het Vlinderhuys in Amersfoort, adres en route op www.hetvlinderhuys.nl. Vrij parkeren op eigen parkeerplaats. Verder werk ik landelijk, momenteel met enige regelmaat in Apeldoorn, Utrecht, Den Haag, Pijnacker, Amsterdam, regio Arnhem-Nijmegen.

Tarieven ex. btw
Individuele sessies en coaching kosten 150 euro per sessie van ongeveer 2 uur. Opstellingen en trainingen zijn inclusief voorbereiding en tussentijds overleg en kosten 750 euro per dagdeel. Overige tarieven op aanvraag.
IBAN NL63 INGB 0007 1112 17

Werkterrein
Ik werk graag met mensen die een verschil maken. Ga met hen de diepte in, want in de diepte vind je de bouwstenen voor een betere toekomst. Wie met hart en ziel stuurt is een betere leider. Verbindend, energiek en daadkrachtig.

Opleiding
Mavo, Ondernemerscollege, HEAO Small Business (ondernemerschap), SPSO psycho-sociale communicatie,  HBO trainers-opleiding Erasmus Rotterdam, Systeemdynamiek in organisaties Bert Hellingerinstituut, Familieopstellingen LametvanZet, Regressietherapie Tasso.

Werk
Campingbeheerder Rolandsduin in Wijk aan Zee, opzetten edities van ViaVia (papierenvoorloper Marktplaats), Internationaal Coördinator bij Loesje, directeur van het Centrum voor Zelfbezinning, eigenaar van Met Hart en Ziel, leiderschapscoach op Nyerode, eigenaar, consultant en coach bij Centrum voor Organisatieopstellingen en Deeper Levels of Leadership.